Sportski vikend

Nogometaši jelisavačkog Vihora u prvenstvenoj su utakmici 4. kola 3. HNL – istok ostvarili novu pobjedu. Vihor je ugostio ekipu Koprivnice i slavio s minimalnih 1:0.

Nove bodove upisali su i nogometaši NAŠK-a koji su u subotu u prvenstvenoj utakmici 4. kola MŽNL Slavonije i Baranje svladali ekipu Hajduka iz Pakraca s 1:0.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi odigrane su prvenstvene utakmice 4. kola – ekipa FEŠK-a na svom je terenu u Feričancima ugostila ekipu Mladosti iz Đakovačke Satnice i izgubila s 1:2.

Prvenstvene utakmice 4. kola odigrane su i u Drugoj županijskoj ligi – skupini Našice:
Đurđenovac – Motičina 5:2
Seljak (Koška) – Polet (Bokšić) 7:1
Iskrica (Šaptinovci) – Šipovac 2:0
Lila – Croatia (Velimirovac) 1:2
Sloga (Podgorač) – Mladost (Stipanovci) 1:1
Željezničar (Markovac) – Slavonija (Klokočevci) 3:1
Zoljan – Omladinac (Vukojevci) 5:0

Utakmice 4. kola odigrane su i u sklopu Lige Nogometnog središta Našice:
Brezik – Vihor II (Jelisavac) 0:7
Zagorac 1952 (Beljevina) – Poganovci 2:1
Omladinac (Niza) – Seona 6:2
Lađanska – Dinamo (Budimci) 3:2
Martin – Vuka (Razbojište) 5:4
Lug (Bokšić Lug) – Mladost (Breznica Našička) 3:1

Deveti po redu rukometni Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan” odigran je u Koprivnici u organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA. Svoje rukometne vještine u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije “Fran Galović” pokazali su mladi rukometaši kadeti iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovin (2004./2005.) Mladi Našičani izgubili su u finalu od Valpovke 24:16.  U prvom susretu kadeti Nexea nadvisili su kadete Kozara Mlijekoprodukta 27:20, u drugom su bili bolji od domaćina Koprivinice Noa 19:16.

Odbojkašice Našica osvojile su drugo mjesto u Donjem Miholjcu na turniru u Maloj odbojci u povodu proslave Dana grada. Našičanke su u finalu poražene od ekipe Marina Kaštela s 2:0 – po setovima 15:12 i 15:11. Do finala, mlade su našičke odbojkašice svladale Funtanu Vrsar s 2:1 te domaćina Donji Miholjac s 2:1. U polufinalu ŽOK Našice – ŽOK Valpovka 2:1.

Kuglači Đurđenovca odigrali su susret 1. kola 1. B hrvatske kuglačke lige – sjever protiv koprivničke Podravke. Susret je okončan rezultatom 4:4 a najbolji učinak kod Đurđenovčana imao je Branko Grandić sa 577 oborenih čunjeva.

Tekst: Danko Justić

Foto: Danko Justić, NK Vihor, RK NEXE

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest