Sport – nogomet i tenis

Jučer su odigrane prvenstvene utakmice 5. kola Treće hrvatske nogometne lige – istok. Nogometaši NAŠK-a na svom su terenu ugostili ekipu Sloge iz Nove Gradiške i pobijedili s 4:2. Tri pogotka za NAŠK postigao je Alef Firmino, a Jean Libong je postigao jedan.

Ekipa Vihora poražena je na gostovanju u Kutjevu s 4:1. Jedini pogodak za Jelisavčane postigao je Marin Pavlović iz jedanaesterca.

U Feričancima će danas biti odigran drugi polufinalni susret Kupa Nogometnog središta Našice. Domaći FEŠK ugostit će ekipu Donje Motičine – susret počinje u 17 sati.

Na terenima TK Našice danas će biti odigrani finalni susreti “Promoprint ljetne teniske lige”. U kategoriji starijih od 40 godina igrat će Mato Zubak i Ivica Kovačević. Susret počinje u 17,30 sati, a u isto vrijeme na drugom će terenu za treće mjesto u ovoj kategoriji igrati Krunoslav Bogdanić i Zlatko Špoljarić.
U kategoriji mlađih od 40 u finalu će igrati Matija Brkić i Jonatan Kubena. Za treće mjesto trebali su igrati Marko Ćatić i Igor Androš, no zbog ozljede Ćatića susret neće biti odigran.

Tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit