Sport – nogomet i tenis

Jučer su odigrane prvenstvene utakmice 5. kola Treće hrvatske nogometne lige – istok. Nogometaši NAŠK-a na svom su terenu ugostili ekipu Sloge iz Nove Gradiške i pobijedili s 4:2. Tri pogotka za NAŠK postigao je Alef Firmino, a Jean Libong je postigao jedan.

Ekipa Vihora poražena je na gostovanju u Kutjevu s 4:1. Jedini pogodak za Jelisavčane postigao je Marin Pavlović iz jedanaesterca.

U Feričancima će danas biti odigran drugi polufinalni susret Kupa Nogometnog središta Našice. Domaći FEŠK ugostit će ekipu Donje Motičine – susret počinje u 17 sati.

Na terenima TK Našice danas će biti odigrani finalni susreti “Promoprint ljetne teniske lige”. U kategoriji starijih od 40 godina igrat će Mato Zubak i Ivica Kovačević. Susret počinje u 17,30 sati, a u isto vrijeme na drugom će terenu za treće mjesto u ovoj kategoriji igrati Krunoslav Bogdanić i Zlatko Špoljarić.
U kategoriji mlađih od 40 u finalu će igrati Matija Brkić i Jonatan Kubena. Za treće mjesto trebali su igrati Marko Ćatić i Igor Androš, no zbog ozljede Ćatića susret neće biti odigran.

Tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest