Spomen-ploča vukovarskom branitelju Draženu Babiću – Pipcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na zgradi Nogometnog kluba „Crotia“ Velimirovac danas je postavljena spomen ploča vukovarskom dragovoljcu Draženu Babiću – Pipcu. Spomen-ploču, uz prigodan program i nazočnost njegovih suboraca, otkrila je Draženova sestra. Na ratni put jednog od 67 naših dragovoljaca koji su 1991.otišli u obranu Vukovara – Dražena Babića, podsjetio je tajnik Udruge vukovarskih veterana Našice Branimir Jokić istaknuvši njegov doprinos u obrani domovine koji pamte svi njegovi suborci. Obnašao je dužnost zapovjednika voda na Sajmištu. U ime Nogometnog kluba „Croatia“ Velimirovac, Miroslav Kojić rekao je kako je želja njegovih prijatelja – nekadašnjih suigrača u klubu bila da se u spomen na Dražena postavi ova ploča koja će ostati trajni spomen. Spomen-ploču blagoslovio je velimirovački župnik Ivan Certić. Svečanosti su bili nazočni gradonačelnik Našica Josip Miletić, predstavnici udruga iz Domovinskog rata i NK „Croatia“.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit