Socijalna samposluga započinje rad s korisnicima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Socijalna samoposluga Našice nakon više od pola godine rada bez direktnog kontakta u svom prostoru,  ponovno počinje s radom od ponedjeljka, 7. lipnja.  Nakon što su prošle godine volonteri razvozili pakete korisnicima, novim popuštanjem epidemioloških mjera u udruzi Dar dobrote, koja je nositelj ovog projekta, odlučili su ponovno početi s radom.  Korisnici će moći ponovno doći podići donacije svakog ponedjeljka i četvrtka u terminu od 17 do 19 sati. Kao i prošle godine, moći će ulaziti jedan po jedan korisnik, a svakom pojedincu će prije ulaska biti izmjerena temperatura te će svu uslugu obaviti dva volontera. Prostor će biti dezinficiran kako bi se osigurala što viša razina zaštite i za volontere i za korisnike. Iz udruge mole za strpljivost, ali isto tako upućuju apel građanima da ovisno o svojim mogućnostima donacijama podrže rad Socijalne samoposluge Našice. Naime, ovo razdoblje pandemije bilo je za volontere izazovno zbog nemogućnosti održavanja redovitih akcija prikupljanja donacija.

Izvor: Udruga Dar dobrote /Asja G.K.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit