Smotra folklora u povodu Dana Općine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blagdan Duhova, Dan općine Feričanci, jučer je u Feričancima proslavljen smotrom folklora na kojoj se predstavilo 10-ak društava s kojima domaćin,  HKD Manuel, uspješno surađuje niz godina. Domaćini su smotru otvorili prigodnim slavonskim spletom pjesama i plesova, a predsjednik Društva Mihael Lustig svima je poželio dobrodošlicu te uručio zahvalnice predstavnicima Općine, gostujućih društava i sponzora za uspješnu suradnju. Općinski načelnik Antun Glavaš svim je žiteljima uputio čestitku u povodu Dana općine istaknuvši zadovoljstvo zbog njegovanja kulturne baštine feričanačkog kraja i hrvatskog folklora. Na smotri su, uz HKD Manuel, sudjelovala društva iz Grabarja, Virovitice, Šaptinovaca, Beljevine, Podgorača, Čačinaca, Crkvara i Tenje koja su publiku pjesmom proveli kroz razne krajeve Hrvatske.
tekst: Asja Godžirov – Kurilj
foto:

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit