Smjena “hadezeovaca” u Podgoraču

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageTiskovnu konferenciju danas poslijepodne u Podgoraču su održali Hrvatska narodna stranka, Slavonska ravnica, Hrvatska stranka prava, Hrvatska stranka umirovljenika, Demokratski centar te nezavisni vijećnici u Općinskom vijeću – predsjednica Zorica Gudelj i vijećnik Zvonko Ladnjak. Članovi Poglavarstva i Vijeća iz spomenutih stranaka te nezavisni vijećnici na tiskovnoj su izvijestili kako je 9, od ukupno 16 vijećnika u Općinskom vijeću, potpisalo koalicijski ugovor. Naime, istaknuli su da je u Općini Podgorač, došlo do preslagivanja političkih odnosa, a razlog je pokušaj destabilizacije općinske vlasti od strane HDZ-a, odnosno – tvrde – predsjednika HDZ-a i donačelnika Općine Ivice Borovička.

Smatraju da je iza njegovih tvrdnji da se u općini konačno treba početi raditi, zapravo njegova želja za funkcijom načelnika. Načelnik Đanić ustvrdio je da se u zadnjih 20 godina nije ostvarilo toliko potpora koliko u ovom mandatu te da se mandat mogao privesti kraju, a ne sada na samom kraju pokušavati sruštiti vlast koja dobro radi. Osim sporazuma, HNS, Slavonska ravnica, HSP, HSU, DC i nezavisni vijećnici pokrenuli su i proceduru za smjenu HDZ-ovog donačelnika, potpredsjednika Vijeća i člana Poglavarstva. Sjednica Općinskog vijeća na tu temu – najavljeno je – bit će održana u četvrtak.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit