Službeno predstavljen kandidat HDZ-a za gradonačelnika Našica – dr.med.vet. Krešimir Kašuba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Uz podršku župana Ivana Anušića, danas je u Našicama službeno predstavljen kandidat HDZ-a za gradonačelnika Našica dr.med.vet. Krešimir Kašuba koji je istaknuo da je u proteklom mandatu u Grad uloženo oko 600.000.000 kuna. Istaknuo je da su u njegovom programu prioriteti razvoj gospodarstva i demografska obnova, koji će kreirati nova radna mjesta i omogućiti mladima ostanak u Našicama. Osim ovog temelja, u planu je i razvoj turizma, kulture i brenda “Dora Pejačević”, sporta, školstva, udruga; razvijanje duha grada Našica – obiteljskog grada po mjeri čovjeka – rekao je među ostalim Krešimir Kašuba. Zahvalio je svima na podršci: građanima, svojoj obitelji i stranačkim kolegama te poručio građanima Našica da je nakon 20 godina rada u stranci, u Gradskom vijeću, Vijeću mjesnog odbora ili obnašajući dužnosti dogradonačelika, gradskog vijećnika i predsjednika Gradskog vijeća spreman preuzeti vođenje Grada. Osječko-baranjski župan Ivan Anušić je istaknuo kako u potpunosti podržava kandidaturu Kešimira Kašube za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima, jer ta kandidatura nije slučajna i imat će buduću potporu i Županije i Vlade Republike Hrvatske.

tekst: Asja Godžirov-Kurilj

foto: Danko Justić

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit