“Slavonske šume kroz povijest”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga za hrvatsku povjesnicu u Našicama i Ogranak Matice hrvatske u Našicama povodom Festivala „Dani slavonske šume“ organizirali su jučer predstavljanje knjige „Slavonske šume kroz povijest“ – Zbornik radova znanstvenog skupa s međunarodnim sudjelovanjem. Sve nazočne pozdravili su predsjednica našičkog ogranka Matice hrvatske  Silvija Lučevnjak te direktor Sektora za šumarstvo “Hrvatskih šuma” i dogradonačelnik Našica Krešimir Žagar. Slavonske šume kroz povijest predstavili su dr.sc Stanko Andrić i naš Našičanin dr. sc. Milan Vrbanus – obojica iz Hrvatskog instituta za povijest – Podružnice za povijest Slavonije, Baranje i Srijema. Govorili su o povijesnom, geografskom, sociološkom i umjetničkom sagledavanju značenja šuma na ovim prostorima.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit