“Slavonac” i Udruga “Hrvatska žena” uspješni u Brođancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga starih sportova Slavonac Našice i ove je godine sudjelovala na Olimpijadi starih sportova u Brođancima. Ukupno je sudjelovalo 45 članova koji su polučili zapažene rezultate. U dječjoj konkurenciji, u gađanju kozane sudjelovalo je 35 ekipa, a Našičani su osvojili 1. mjesto. U bacanju potkove natjecalo se 40 ekipa, a prvo mjesto su također osvojili članovi Slavonca. Kod odraslih, u muškoj konkurenciji od 42 ekipe koje su se natjecale u boćanju, ekipa Slavonca osvojila je 2. mjesto. Dobar rezultat ostvarili su i u povlačenju konopa. Natjecalo se po sistemu na ispadanje i nakon što su pobijedili velike rivale, ekipu Osijeka, u završnici su izgubili od ekipa Privlake i Donjeg Miholjca i tako osvojili 3. mjesto. Isto tako 3. mjesto osvojili su i u gađanju kozane i to u konkurenciji 28 prijavljenih ekipa. Predsjednik Stjepan Konjetić zahvalio je u ime svih članova Udruge Gradu Našice za financijsku pomoć pri odlasku na ovogodišnju olimpijadu te našem radiju na redovitom praćenju svih njihovih aktivnosti.
S našeg područja, na 47. Olimpijadi starih sportova u Brođancima sudjelovala je i Udruga “Hrvatska žena” Našičko Novo Selo. Svoje vještine članice udruge okušale su u disciplinama “kozan” i “rivglanje”. U disciplini “kozan” za seniorke osvojile su prvo mjesto. Pobjedničku ekipu činile su: Melita Knežević, Vera Domiter i Ružica Vuk.
tekst: Robert Rigo
foto: arhiva/Hrvatska žena NNS

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit