“Slatko Zagorje Našicama” – blagodat za oči nepce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga Zagoraca “Kaj” Našice, tradicionalno povodom Dana Grada, organizirala je danas gastro-manifestaciju “Slatko Zagorje Našicama”. Članice udruge već 9. godinu na središnjem gradskom trgu izložile su domaće kolače, a ova zanimljiva izložba ima za cilj podsjetiti, prezentirati i popularizirati autohtone zagorske slastice.
Ovo je blagodat za oči, ali i nepce. Kolači su vrlo jednostavni, ali spravljeni s puno mašte i ljubavi. Posjetitelji mogu kupiti, probati te dobiti recepte i uživati u razgledavanju starine i raskoši izložbenih štandova koje smo uredili u duhu zagorske tradicije i očuvane baštine. Tako smo razne vrste kolača izložili u starinskim posudama, zdjelama i tacnama, a na podlozi domaćeg platna – rekla je predsjednica Udruge Zagoraca “Kaj” – Snježana Fridl.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit