Skupština HKLD-a održana u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageHrvatsko katoličko liječničko društvo Podružnica Našice bilo je domaćin Godišnje skupštine koja je održana danas u Duhovnom centru Emaus. Skupština je počela svetom misom u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog. U radnom dijelu Skupštine, podnesena su izvješća o radu u protekloj godini, financijsko te izvješća Nadzornog odbora, Suda časti i izvješća o radu podružnica, odbora i sekcija. Predsjednica prim. dr. sc. Marica Miletić – Medved naglasila je kako su od zadnje sjednice formirane nove podružnice te da je primljen velik broj novih članova.

Središnjica Društva preselila je u nove prostorije u Praškoj 6 u Zagrebu, a rad na terenu ocijenjen je odličnim. U našičku podružnicu učlanjeno je 37 liječnika koji su u protekloj godini organizirali niz sadržaja, a sudjelovali su i u aktivnostima ostalih podružnica te u drugim sadržajima u našem gradu. Izvješće o radu našičke podružnice pročitala je predsjednica dr. Marija Umiljanović, a goste su pozdravili i gradonačelnik Krešimir Žagar, gvardijan fra Dragutin Bedeničić te ravnateljica Zavičajnog muzeja Silvija Lučevnjak koja ih je upoznala s poviješću crkve, samostana i našeg grada.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit