Skupština pčelara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pčelarska 2015. godina bila je solidna, ali lošija od očekivanja – rekao je  na izvještajnoj  Skupštini  predsjednik Udruge pčelara Pčela Našice Željko Špoljarić. Dodao je da pčelari ipak mogu biti zadovoljni što se tiče prinosa i kvalitete meda. Za tekuću, 2016. godinu, rekao je da svi  priželjkuju bolje vrijeme te još malo bolje i kvalitetnije proizvode. Špoljarić je istaknu da je program rada u potpunosti  ostvaren: udruga je sudjelovala na svim manifestacijama u Našicama te na Danima meda u Osijeku. Na ocjenjivanju meda, koje je provelo povjerenstvo na čelu s dr. sc Zlatkom Puškadijom s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, od 39 predanih uzoraka meda, osvojena su 22 zlata, 13 srebra i 4 bronce. Podršku našičkim pčelarima svojim su dolaskom na Skupštinu iskazali i gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić istaknuvši kako su ponosni na izvrsne rezultate našičkih pčelara. Nakon skupštine na kojoj su prihvaćena sva izvješća i program rada za 2016. godinu, predavanje o promociji pčelinjih proizvoda u turizmu održao je mr. Slavko Horvat, a Priručnik za pčelare predstavio je Stjepan Brijačak.
tekst i foto: Asja Godžirov – Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit