Skupština, Dan udruge i proglašenje rezultata najboljih rakija i likera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga voćara i vinogradara Našice, u Društvenom domu u Zoljanu, održala je danas svoju godišnju skupštinu, obilježila Dan udruge te proglasila rezultate XIV. lokalnog i VI. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera “Našice 2021.”

Izvješće o radu podnio je predsjednik Darko Cerovski istaknuvši kako je situacija s koronavirusom onemogućila održavanje dijela planiranih događanja te poželio da se plan koji je donesen za sljedeće razdoblje u potpunosti realizira. Što se tiče dosadašnjeg tijeka voćarske godine, mraz i poduže hladno razdoblje uzrokovali su štete koje je voćari sada imaju.

U sklopu večerašnjih događanja, proglašeni su rezultati XIV. lokalnog i VI. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera “Našice 2021.”, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Krešimira Kašube. Sveukupni pobjednik je Ivan Novak sa svojom rakijom travaricom koja je osvojila maksimalnih 100 bodova. Ocjenjivalo se 59 uzoroka rakija te još 80 uzoraka likera.

Sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Krešimir Kašuba, čestitajući članovima na vrijednom radu i poželjevši puno uspjeha u budućim aktivnostima. Dobrim željama pridružili su se voditelj Službe za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Područne jedinice Osijek Ministarstva poljoprivrede Ivica Lovrinčević te predstavnici udruga s našeg područja, ali i iz susjednih županija, s kojima Udruga voćara i vinogradara Našice uspješno surađuje.

 

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit