Školsko natjecanje iz njemačkog i engleskog jezika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga održano je školsko natjecanje iz njemačkog jezika. Natjecalo se ukupno 10 učenika, 5 iz drugih i 5 iz trećih razreda. Na županijsko natjecanje plasirala su se četiri učenika: Zita Njegovanović-Ocelić, Paula Njegovanović-Ocelić, Antonio Kovač i Anamarija Čalić. Mentorice su profesorice Marija Kramarić, Mirela Rukavina-Sabo i Zenita Ocelić. Natjecanje je organizirala profesorica Mirjana Rajić. Održano je i školsko natjecanje iz engleskog jezika. Natjecanju je pristupilo 39 učenika, 14 iz četvrtih i 25 iz drugih razreda. Na županijsko natjecanje plasiralo se dvoje učenika – Ina Mihalj i Filip Borić. Mentorica im je prof. Vedrana Ćosić. Natjecanje je organizirala profesorica Ljerka Nađ-Baričević.

izvor: SŠ I.Kršnjavoga

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit