Škole otvorene za učenike od 1. do 4. razreda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kao što smo javljali, Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je preporuke za škole prema kojima broj djece u razredu nije ograničen, iako je preporučeno da ne bude više od 20. Sukladno tim uputama Ministarstvo obrazovanja objavilo je kako su od danas škole otvorene za sve učenike od 1. do 4. razreda. Hrvatski zavod za javno zdravstvo dopunio je upute te u njima navodi kako djeca koja kreću u školu, ali i u vrtić, moraju nositi bilježnicu s upisanom vrijednosti temperature koju bi roditelj izmjerio svaki dan prije polaska u školu. U OŠ kralja Tomislava iznimno su zadovoljni odazivom – rekla nam je ravnateljica Vlatka Zahirović. Od 330 učenika matične i područnh škola, samo 4 učenika danas nije došlo u školu. Velik broj učenika došao je danas i u Osnovnu školu Dore Pejačević. Kako doznajemo od ravnateljice Jasminke Falamić – gotovo 90 posto. Učenici od 5. do 8. razreda ne vraćaju se u škole te će nastavnu godinu završiti na daljinu. Srednjoškolci od 1. do 3. razreda završavaju nastavu na daljinu, dok se u školama provodi praktična nastava bez koje se u nekim školama učenici ne mogu ocijeniti. Maturanti će ići u škole na završne ispite, razlikovne ispite i slično. Studenti i dalje imaju nastavu na daljinu, no na sveučilištima se mogu održavati praktične, umjetničke i kliničke vježbe.

redakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit