Skinuo mu novac s bankovnog računa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je jučer 27-godišnjak iz Osijeka putem oglasnika „Njuškalo“ dogovorio s nepoznatom osobom kupovinu igraće gonzole za iznos od 3.100,00 kuna, nakon čega je zaprimio link putem kojeg je unio podatke bankovne kartice u vlasništvu svoga oca i uplatio dogovoreni iznos. Zatim je u dva navrata putem internet poveznice na koju se prijavio, zaprimio odgovore da uplata nije izvršena nakon čega je ponovo izvršio još dvije uplate. Vlasnik kartice oštećen je za ukupan iznos od 9.300,00 kuna.

JEDANAEST PROMETNIH NESREĆA U 24 SATA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 11 prometnih nesreća od kojih su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede, dok je ostalih devet prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu. Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, tri na području Belog Manastira te po jedna na području Donjeg Miholjca i Belišća.

UPRAVLJAO AUTOM S 1,67 PROMILA
Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana 3 vozača osobnih automobila, 1 vozač teretnog automobila i 1 vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19,20 sati u Belišću, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 68-godišnjak iz Belišća. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,67 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

U 23,20 sati u Osijeku, u Frankopanskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 30-godišnjak iz Daruvara uslijed nepropisnog obilaženja udario je u parkirani osobni automobil i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i alkotestiran kojom prilikom mu je utvrđena prisutnost od 0,94 promila alkohola u krvi. Isti je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 14.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit