„Skinuo“ joj novac s bankovnog računa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska u izvješću navodi da je tijekom 2021. godine 44-godišnjak putem interneta stupio u kontakt s nepoznatim osobama te dogovorio novčano ulaganje u dionice nepoznate tvrtke. Putem mobilne aplikacije 44-godišnjak je uplatio više tisuća američkih dolara za kupovinu dionica, a kada je prošlog mjeseca pokušao stupiti u kontakt s „poslovnim suradnicima“ shvatio je da je prevaren. Policija traga za počiniteljima.

„SKINUO“ JOJ NOVAC S BANKOVNOG RAČUNA
U srijedu, 17. kolovoza, 32-godišnjakinja je na internet stranici „Njuškalo“ oglasila prodaju električnog uređaja. Putem mobilne aplikacije „WhatsApp“ kontaktirala ju je nepoznata osoba i proslijedila joj link u koji je 32-godišnjakinja unijela svoje bankovne podatke koje je prevarant iskoristio i s računa joj skinuo novac.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRANO 5 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastupila materijalna šteta. Na području Osijeka i Belišća evidentirane su dvije, a na području Donjeg Miholjca jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit