Sjednica OV Podgorač održana u Domu DVD-a u Stipanovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Vatrogasnom domu u Stipanovcima održana sjednica Općinskog vijeća Općine Podgorač – kako je rečeno – posljednja u ovom sazivu, ako se ne ukaže potreba za još jednom, izvanrednom sjednicom. Općinski vijećnici su, uglavnom jednoglasno, prihvatili svih 19 točaka dnevnog reda. Kako bi bili usklađeni su odredbama zakona, vijećnici su prihvatili prijedloge Statuta i Poslovnika Općinskog vijeća. Među ostalim, prihvaćen je prijedlog odluke o odobravanju financijskih sredstava iz općinskog proračuna namijenjenih političkim strankama i članovima Vijeće izabranih s liste grupe birača, kapitalnim donacijama vatrogasnim društvima, lovačkim društvima i vjerskim zajednicama, u 2021. godini. Prihvaćeno je i izvješće o izvršenju godišnjeg plana i programa rada Vlastitog pogona Općine Podgorač za prošlu godinu te izvješće o radu općinskog načelnika za drugi dio prošle godine. Načelnik Đanić prokomentirao je da je “doba korone” iskorišteno vrlo dobro za brojne projekte, a za iduće razdoblje najavio je završetak izgradnje kanalizacije u Stipanovcima, početak izgradnje kanalizacije u Razbojištu, Poganovcima, Budimcima i Bijeloj Lozi, izgradnju nogostupa, izgradnju ceste Budimci-Poganovci te rekonstrukciju mjesnih groblja, kao i izgradnju sportskog centra kraj nogometnog igrališta u Podgoraču. Đanić je zahvalio svim vijećnicima na dobrom radu i suradnji jer – istaknuo je – bez stabilne vlasti ostvarenje ovako velikih projekata ne bi bilo moguće.

 

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit