Siniša Solar novi-stari predsjednik KK “Našice”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u restoranu Brick’s u Našicama održana redovita izvještajno – izborna sjednica KK “Našice”. Nazočne članove kluba i goste na početku je pozdravio predsjednik Siniša Solar, koji je ujedno i  podnio izviješća o radu i financijskom poslovanju. Solar je istaknuo zadovoljstvo što je u prošloj godini ponovno pokrenuta škola košarke koju pohađa 30 polaznika različite dobi, a u planu za ovu godinu su i  natjecanja s mlađim dobnim skupinama. Izvješće o provedenim aktivnostima podnio je trener Ivan Kruljac, a izviješće Nadzornog odbora podnio je Hrvoje Šleder. Sva su izviješća usvojena jednoglasno, nakon čega su razrješeni dužnosti dosadašnji članovi Uprave te su izabrani  novi: novi-stari predsjednik je Siniša Solar, dopredsjednik je Ivan Majer, a članovi novog Izvršnog odbora su Silvio Vuković, Marko Umiljanović i Ana Stefelić. Novi Nadzorni odbor čine  Dalibor Hranić, Samir Barakat i Saša Sokač. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju,  Siniša Solar je zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinjeli u radu kluba, a posebnu zahvalu uputio je dugogodišnjem tajniku kluba Srećku Sobodiću uručivši mu prigodan dar. Skupštinu je pozdravio član  Izvršnog odbora Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić obećavši i dalje punu podršku.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit