Šest prometnih nesreća u protekla 24 sata

 

Iz Policijske uprave osječko-baranjske javili su kako je na području županije u protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Pet se dogodilo na području Osijeka, a šesta na području Našica.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako policija provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da su maloljetnik i 19-godišnjak počinili kazneno djelo omogućavanje trošenja droga. U obiteljskoj kući u Donjem Miholjcu maloljetnik je 3. travnja 19-godišnjaku dao neutvrđenu količinu marihuane. Devetnaestogodišnjak je napravio joint, kojeg je kasnije konzumirao s 21-godišnjakom. U večernjim satima 8. travnja maloljetnik je na sportskom igralištu na području Donjeg Miholjca napravio nekoliko jointa i dao ih na konzumiranje četvorici mladića. Policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Kako doznajemo iz izvješća u noći s 8. na 9. travnja nepoznati je počinitelj ukrao više desetaka litara goriva iz radnog stroja parkiranog na gradilištu u Ivanovcu. Nastala je materijalna šteta od više stotina kuna.

U jutarnjim satima 26. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u skladište ugostiteljskog objekta u Bilju. Počinitelj je ukrao nekoliko desetaka komada raznog alkoholnog pića, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja i da je maloljetnik počinio kaznena djela razbojništvo i teška krađa. Tijekom veljače provalio je u pomoćne prostorije obiteljske kuće u Ulici kralja Tomislava u Belišću te se udaljio ne otuđivši ništa. Mladić je u travnju na igralištu na području Belišća uporabom sile maloljetniku ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi posebna izvješća.

Izvor: PU osječko-baranjska

Foto: Arhiva RN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest