Šest prometnih nesreća u protekla 24 sata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Na području Osijeka i Đakova dogodile su se po dvije prometne nesreće te na području Belog Manastira i Našica po jedna prometna nesreća.

ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana  3 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19:50 sati u Osijeku, kada je u prometu zaustavljen 46-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom najveće dopuštene mase 3.500 kg. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,86 grama po kilogramu.
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

U 16:05 u Osijeku, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 45-godišnjiak. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,71 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit