Serološka testiranja na Covid 19 virus u našičkoj bolnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Najnoviji podaci za naše područje – doznajemo  od ravnatelja Opće županijske bolnice Našice Hrvoja Šimića – je 5 osoba testirano na COVID 19 i pristigla 4 negativna uzorka. U prošlom je tjednu testirano ukupno 29 osoba i svi su bili negativni na virus. – I dalje bilježimo troje u samoizolaciji – rekao je ravnatelj Šimić. Istaknuo je i kako su u  transfuziološkom laboratoriju započeli s probnim serološkim testiranjima na COVID 19 virus. Opća županijska bolnica Našice nabavila je visoko specifične testove kojima je moguće odrediti zarazu, odnosno preboljeli kontakt s ovim opasnim virusom. Testirani su početno svi  koji su bili pozitivni na ovaj koronavirus i članovi njihovih obitelji. Nakon dobivenih rezultata, a u dogovoru s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, omogućiti ćemo daljnja testiranja svih naših građana – zaključio je Šimić.

izvor: OŽB Našice

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit