Sedam kaznenih djela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo Teška krađa i dva kaznena djela Krađa.
PROVALIO U OSOBNI AUTOMOBIL
Jučer, 14. siječnja, u Osijeku, na parkiralištu groblja, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil iz kojeg je ukrao torbicu s novčanikom, novcem i dokumentima, vlasništvo 48-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.
UKRAO TELEVIZORE IZ TRGOVAČKOG CENTRA
Početkom mjeseca siječnja i 13. siječnja, u Osijeku, u trgovačkom centru, 47-godišnji hrvatski državljanin iskoristio je prisutnost većeg broja kupaca te ukrao dva televizora. Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta veća od 2000 kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“, 47-godišnjak je uhićen i jučer 14. siječnja, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 8 prometnih nesreća, gdje su u jednoj prometnoj nesreći dvije osoba lako tjelesno ozlijeđene. Preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.

izvor: PUOBŽ

foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit