Sastanak župana i pročelnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić održao redovni sastanak s pročelnicima upravnih odjela, agencija i ustanova Osječko-baranjske županije na kojem se razgovaralo o najvažnijim projektima u provedbi. Prije svega o Regionalnom distribucijskom centru za voće i povrće koji već poprima svoj konačni izgled te o Gospodarskom centru čija je izgradnja započela prošlog mjeseca. Također, u fazi izgradnje su i sustavi za navodnjavanje diljem županije, a prate se i istraživanja geotermalnih izvora na pet mikrolokacija i njihov gospodarski potencijal u jedinicama lokalne samouprave unutar kojih se nalaze. Nadalje, uskoro počinje rekonstrukcija Doma za stare i nemoćne u Belom Manastiru i izgradnja I. gimnazije u Osijeku.

Na sastanku se raspravljalo i o organizaciji turističkih i kulturnih manifestacija uz osobitu pozornost na pridržavanje epidemioloških mjera te o nizu ostalih projekata čija se provedba nastavlja, poput sufinanciranja kamata na stambene kredite i studentskih karata za prijevoz vlakom.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit