Šampion “Vinone” je frankovka Zvonka Katavića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer su proglašeni rezultati 13. natjecanja u kvaliteti vina “Vinona”, u organizaciji Udruge voćara i vinogradara Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica. Šampion ovogodišnjeg natjecanja je frankovka Zvonka Katavića. Pobjednik u kategoriji bijelih vina je također Zvonko Katavić s graševinom, a u kategoriji rose vina Darko Cerovski s frankovkom rose. U kategoriji neplemenitih vina pobjednik je Ivica Mihaljević s vinom bijela noja. Ukupno je u ocijenjivanju sudjelovalo 38 uzoraka plemenitih i 8 uzoraka neplemenitih vina, što je nešto manje negoli prethodnih godina. Predsjednik komisije za ocijenjivanje vina bio je Ivica Perak, a predsjednik komisije za ocijenjivanje neplemenitih vina Darko Cerovski. Odličja i priznanja dobitnicima uručili su gradonačelnik Josip Miletić, članica komisije Ivana Nemet te predsjednik Udruge voćara i vinogradara Darko Cerovski. Gradonačelnik je čestitao dobitnicima, a udruzi poželio uspješan daljnji rad te obećao i dalje potporu Grada.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit