Šah, boćanje, streljaštvo i uzvratna utakmica za popunu 1. ŽNL u Bokšiću

U organizaciji Šahovskog kluba Slavonac Našice jučer je u klupskim prostorijama odigran 26. memorijalni šahovski turnir „Antun Tomljanović“. Nastupilo je 14 igrača iz Slatine, Pleternice, Zagreba, Đurđenovca, Osijeka i Našica. Na početku turnira nazočne su pozdravili gradonačelnik Našica Josip Miletić i predstavnik obitelji Tomljanović Ninoslav, koji je svim igračima zaželio puno uspjeha. Prvo mjesto osvojio je Mile Maras iz Pleternice, drugi je bio domaći igrač Zvjezdan Grandić a treći Milan Čubelić iz Slatine. Medalje, pehare i nagrade najuspješnijim šahistima uručili su predsjednik ŠK Slavonac Matija Gvozdanović i Ninoslav Tomljanović.

U 10,00 sati u Društvenom domu u Velimirovcu počeo je 32. Memorijalni šahovski turnir „Valent Pintarić“, u organizaciji Šahovskog kluba „Radnik“.

Jučer je održano 17. izdanje Memorijalnog turnira Lizi-Lizi Ivan Martinović. Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa. Domaća ekipa Papiga u finalu je bila bolja od prošlogodišnjeg pobjednika ekipe UDD Sport cafe. Treće mjesto osvojila je još jedna ekipa sa Šipovca, zanimljivog imena Žderači papiga. U gađanju balina pobjednik je Igor Bando.

U sklopu Programa proslave Dana Grada Našica, jučer je na streljani u OŠ Kralja Tomislava u Našicama održan tradicionalni turnir u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetkinje i kadete. Uz dvije ekipe domaćina Streljačkog kluba Našice nastupili su i mladi natjecatelji iz Belog Manastira, Koške, Suhopolja, Valpova i Požege. U ekipnom poretku prvo mjesto je osvojila je ekipa Streličarske udruge Mars iz Belog Manastira s 536 krugova, druga je bila ekipa Našice 1 s 529 a treća ekipa Našice 2 s 486 krugova. U pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji kod kadeta bio je Darko Tomašević iz Belog Manastira s rezultatom 190 krugova. U ženskoj konkurenciji tri prvoplasirane kadetkinje bile su članice streljačkog kluba Našice. Prvo mjesto osvojila je Rea Markulić sa 181 krugom, druga je bila Marina Tušek sa 178 a treća Dorotea Horvat sa 175 krugova. Pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima uručili su predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i predsjednik Streljačkog saveza Osječko – baranjske županije Zvonimir Kovačević.

Danas će u 18 sati biti odigrana uzvratna utakmica za popunu 1. ŽNL. Nogometaši Poleta Bokšić moraju dostići 4 gola prednosti iz prvodg susret protiv Slavonije Punitovci. Dobrodošla je podrška što većeg broja navijača … dođite u Bokšić danas u 18!

tekst i foto: Danko Justić

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest