Sade se vraća !

Nakon što je objavljena vijest da će Sade Adu predstaviti novu pjesmu ‘Flower Of The Universe’, koja će se moći čuti u filmu ‘A Wrinkle In Time’, milijuni obožavatelja su tu vijest dočekali s oduševljenjem. Povučena i nepristupačna za javnost Sade za razliku od mnogih svjetskih zvijezda živi skromno. Hitovima ‘Smooth Operator’ i ‘Your Love Is King’ opčinila je publiku još početkom osamdesetih. U posljednjih 20 godina jednom je bila na turneji. U cijeloj karijeri snimila je tek sedam studijskih albuma. Posljednje njezino studijsko izdanje bilo je ‘Soldier Of Love’ iz 2010. godine, a obrada Thin Lizzyeve ‘Still In Love With You’ stigla je promovirati njenu ‘Greatest Hits’ kolekciju objavljenu godinu dana kasnije. Njezina diskografska stanka je napokon završila budući da je Sade Adu nedavno pristala napraviti novu pjesmu. Iza filma koji je rađen prema noveli Madeleine L’Engle, stoji redateljica Ava DuVernay koja je putem Twittera otkrila kako je soul diva pristala na njezin upit.

Hitovima ‘Smooth Operator’ i ‘Your Love Is King’ opčinila je publiku još početkom osamdesetih. U posljednjih 20 godina jednom je bila na turneji. U cijeloj karijeri snimila je tek sedam studijskih albuma. Posljednje njezino studijsko izdanje bilo je ‘Soldier Of Love’ iz 2010. godine, a obrada Thin Lizzyeve ‘Still In Love With You’ stigla je promovirati njenu ‘Greatest Hits’ kolekciju objavljenu godinu dana kasnije.

Njezina diskografska stanka je napokon završila budući da je Sade Adu nedavno pristala napraviti novu pjesmu. Iza filma koji je rađen prema noveli Madeleine L’Engle, stoji redateljica Ava DuVernay koja je putem Twittera otkrila kako je soul diva pristala na njezin upit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest