S početkom Dječjeg tjedna započelo natjecanje u stvaralaštvu u organizaciji DND-a Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Počinje natjecanje u stvaralaštvu!

Proslavljajući jubilarnu 70. godinu, u ovom Dječjem tjednu članovi DND-a Hrvatske oslikali su jedan cijeli dugački zid u Zagrebu i otvorili veliko i veselo „Javno natjecanje u stvaralaštvu za djecu i odrasle” kojim pozivaju sve generacije, od predškolaca do umirovljenika, da im šalju svoje kreativne radove koji sadrže brojku 70.
Najbolje radove osobno će nagraditi 18 renomiranih hrvatskih umjetnika i umjetnica svojim dragocjenim djelima. A DND-ovcima su se pridružilli Božidar Prosenjak, Damir Hoyka, Ida Prester, Ivanka Mazurkijević, Kristian Novak, Manuel Šumberac, Mario Kovač, Mia Dimšić, Sanja Pilić, Silvija Šesto, Radojka Šverko, Roman Simić, Vjekoslava i Tonči Huljić, Zijah Sokolović, Zoran Ferić, Zsa Zsa, Željka Klemenčić.
Zajedno s njima DND-ovci kažu – mašti na volju i neka stvaranje počne! Sve o natjecanju, uključujući prijavnicu, možete pronaći na linku  https://savez-dnd.hr/natjecanje/

Izvor: DND Hrvatska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit