S 1,56 promila skrivio prometnu nesreću

Facebook
Twitter
Pinterest

Pod okriljem noći, s petka na subotu, u blizini mjesta Krndija, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner u vlasništvu tvrtke iz Osijeka. Iz kontejnera je ukrao akumulatore, oko 100 litara goriva i pumpu za vodu čime je pravnu osobu oštetio za oko 5.000,00 kuna. Policija traga za lopovom.

POKRALI JU SKUPLJAČI STAROG ŽELJEZA
U petak, u popodnevnim satima, u Osijeku, 66-godišnjakinja je dogovorila odvoz starih električnih uređaja iz svoje obiteljske kuće s dvije nepoznate osobe koje su joj se predstavile da odvoze sekundarne sirovine. Nepoznate osobe iskoristile su nepažnju vlasnice i bez njenog odobrenja u kombi spremile i plinske peći, bakrene cijevi i slavinu za vodu za što su ju doveli u zabludu i obećali donijeti novac. Nakon što su otišli vlasnica je utvrdila da su joj još ukrali i 500,00 kuna. Počinjena materijalna šteta 66-godišnjakinji je oko 3.500,00 kuna. Policija intenzivno traga za drskim kradljivcima.

S 1,56 PROMILA SKRIVIO PROMETNU NESREĆU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je u četiri – osam osoba lako ozlijeđeno, a jedna teže. U pet prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Kod četiri vozača u prometnim nesrećama utvrđena je nedozvoljena prisutnost alkohola u organizmu. Jučer, u popodnevnim satima na području Našica vozač teretnog automobila, 22-godišnjak, skrivio je prometnu nesreću s 1,56 promila alkohola u kojoj su svi sudionici, dva vozača i četiri putnika, lako ozlijeđeni. Četiri prometne nesreće su se dogodile na području Našica, tri na području Đakova, a po jedna na području Osijeka i Belog Manastira.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit