Ružica Mikičić predsjednica Općinskog vijeća Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ružica Mikičić je sinoć, na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Donja Motičina, ponovno izabrana za predsjednicu Općinskog vijeća. Kolegama vijećnicima zahvalila je na ukazanom povjerenju u četvrtom mandatu i istaknula kako će i u ovom, zajedno s njima i općinskim načelnikom Željkom Kovačevićem, predano raditi na dobrobit svih građana. Za dopredsjednike Općinskog vijeća izabrani su Mišo Tomac i Davor Vrabac. U Općinsko vijeće je umjesto Tomislava Katavića, koji je iz osobnih razloga stavio mandat u mirovanje, ušla Mira Bijuklić. Uz njih, u Općinskom vijeću iz redova HDZ-a još su Stanislav Vinković i Jasna Đurinski. Vijećnici iz redova oporbe, s liste HSP, HSU, DP su Adam Knežević, Dominik Mihaljević i Anica Bakač. Općinski načelnik Željko Kovačević svima je čestitao na ulasku u Općinsko vijeće te iskazao uvjerenje da će i u ovom mandatu, zajedno ostvariti sve planirane projekte.

 

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit