Romanca o tri ljubavi

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU organizaciji Radija Našice, sinoć su u Domu kulture gostovali popularni kazališni i televizijski glumci: Ksenija Pajić, Zijad Gračić, Matija Prskalo i Mladen Čutura, sa Šoljanovom dramom »Romanca o tri ljubavi«. Riječ je o ironičnoj kvazi srednjovjekovnoj priči iz vremena Križarskih ratova, o vitezu koji slučajno dospijeva u dvorac, u kojem ga dočekuju dvije dokone i ljubavi ludo željne žene te kapelanu koji ima zadatak obuzdati njihove strasti i sačuvati gospinu nevinost.

Priča o neutaživosti gladi i žeđi za ljubavlju s tragičnim završetkom dirnula je našičku publiku koja je, po običaju, aplauzom znalački nagradila glumačku izvedbu u nekoliko navrata i na otvorenoj sceni. Nakon predstave, zadovoljni su bili i glumci.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit