Roko Mihovilović Baksa osvojio nagradu za pjesmu Šetnja Vukovarom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Lions club Vukovar i ove je godine organizirao tradicionalni državni literarni natječaj za učenike od 4. do 8. razreda osnovnih škola Republike Hrvatske pod nazivom „Napiši pjesmu i osvoji bicikl“. Ovogodišnja tema bila je „Vukovar – turistički dragulj“. Na natječaj je, iz sedamdeset i jedne škole iz cijele Hrvatske, pristiglo gotovo dvjesto pedeset pjesama, a među nagrađenima je i učenik OŠ kralja Tomislava Našice Roko Mihovilović Baksa iz 6. b razreda s mentoricom profesoricom Svjetlanom Vulić. Pjesma Šetnja Vukovarom zauzela je 3. mjesto, a Roko je osvojio šareni skateboard.
Roko je u svom radu opisao ljepote Vukovara koje je do sada na svojim izletima razgledao i naveo što još sve u ovom herojskom ljepotanu na Dunavu želi vidjeti i doživjeti. Veliki je zaljubljenik u Vukovar, a na natječaju je sudjelovao i prošle godine. Dodjela nagrada i čitanje učeničkih radova upriličena je u virtualnom okruženju.

izvor: OŠ kralja Tomislava

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit