Roadpol – Dan bez poginulih u prometu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji mreže prometnih policija Roadpola, u razdoblju od 16. do 22. rujna, provodi se projekt „Roadpol – Dani sigurnosti u prometu“. Sutra (21. rujna) će se provesti pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja kako bi se ostvario cilj – Dan bez poginulih u prometu. Projekt se provodi na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske i uključene su sve policijske postaje.

Policijska postaja Beli Manastir sutra 21. rujna u 10 sati, na raskrižju Državne ceste broj 7 i skretanja za naselje Popovac u suradnji s Općinom Popovac i autoškolom „GAS“ iz Bilja organizira preventivnu aktivnost „Roadpol – Dani sigurnosti u prometu“ te će u sklopu toga educirati vozače i podijeliti prigodne poklone.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit