RK NEXE krenuo s pripremama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prva ekipa RK NEXE okupila se danas u Feričancima nakon ljetne stanke, čime su službeno započele pripreme našičkih rukometaša za novu natjecateljsku sezonu. Igrače i članove Uprave i stručnog stožera pozdravili su trener Hrvoje Horvat i predsjednik kluba Josip Ergović. Kako su istaknuli, vremena su više nego izazovna i u ovo vrijeme pandemije virusa Covid 19 nezahvalno je bilo što planirati. Iz tog razloga s pripremama se i krenulo nešto ranije nego obično, no ekipa će se pripremati kao da će sezona početi na vrijeme. Iako je za sada još uvijek službeno nepoznato hoće li i kada biti odigrana završnica SEHA Gazprom lige i kada bi trebala startati nova sezona, očekivanja su velika. S pravom, naglasio predsjednik Ergović, jer ekipa je jača nego ikada i realno je za očekivati napad na barem jednu titulu. Uz okosnicu ekipe  koja je ostala na okupu, priključena su i dva mlada igrača. Stigao je mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Bakić, koji će igrati na poziciji lijevog krila te desni vanjski Mateo Rodin koji je zadnje dvije sezone igrao u francuskom Nancyu. Igrači su pod budnim okom kondicijskog trenera Mirka Krole odradili lakši trening te nakratko isprobali feričanačku travu odigravši kraću nogometnu utakmicu. Treninzi punog intenziteta kreću već od sutra kombinacijom rada u teretani, parku i dvorani.

Tekst i foto: Danko Justić

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit