RK NEXE danas na turniru „Visit Sarajevo Cup 2022.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon mini ciklusa priprema koje su odradili u Sloveniji, rukometaši NEXE-a jučer su doputovali u Sarajevo gdje će danas i sutra biti odigran međunarodni rukometni turnir Nakon mini ciklusa priprema koje su odradili u Sloveniji, rukometaši NEXE-a jučer su doputovali u Sarajevo gdje će danas i sutra biti odigran međunarodni rukometni turnir „Visit Sarajevo Cup 2022”. Turnir organizira RK Vogošća, a uz domaćina nastupit će RK Gorenje Velenje, RK Gračanica, RK Izviđač (Ljubuški), RK Partizan (Beograd) i RK NEXE. Našički će rukometaši prvu utakmicu odigrati danas u 14 sati protiv RK Gračanica, a u 17 sati igrat će protiv RK Izviđač. Utakmice za poredak bit će odigrane sutra.. Turnir organizira RK Vogošća, a uz domaćina nastupit će RK Gorenje Velenje, RK Gračanica, RK Izviđač (Ljubuški), RK Partizan (Beograd) i RK NEXE. Našički će rukometaši prvu utakmicu odigrati danas u 14 sati protiv RK Gračanica, a u 17 sati igrat će protiv RK Izviđač. Utakmice za poredak bit će odigrane sutra.

 

tekst: D.Justić, foto: RK NEXE

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit