Rezultati kampanje “Manje oružja, manje tragedija” predstavljaju se u medijima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nastavlja se nacionalna kampanja “Manje oružja, manje tragedija”, a danas se rezultati i planovi za nastavak kampanje predstavljaju u medijima pa smo tako i mi u našem radijskom programu ugostili Marija Kokića – voditelja protueksplozijske zaštite Policijske uprave osječko-baranjske i Marija Salopeka iz Službe prevencije Ravnateljstva policije. U središtu grada, policija je, ponovno u suradnji s braniteljskim udrugama, ali ovoga puta i mladeži Gradskog društva Crvenog križa Našice, postavila štand s prigodnim materijalima. Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ je najučinkovitija kampanja u prikupljanju oružja, a prepoznata je i kao najuspješnija kampanja u regiji.

 

redakcijsko izvješće, foto: N.Pavlus

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit