Revijalnom utakmicom u Feričancima prikupljena sredstva za Udrugu “Prijateljstvo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je jučer odigrana donatorska revijalna utakmica između ekipe veterana NK Feška i reprezentacije svećenika. U korektnoj i uzbudljivoj utakmici, veterani Feška bili su bolji i pobijedili rezultatom 4 : 3. Nakon nogometnog susreta, održano je prigodno druženje. Nazočne su  pozdravili župnik župe Duha Svetoga Feričanci Anto Ivić te predsjednik Udruge “Prijateljstvo”, Alen Dado koji je rekao da je susret  organiziran kako bi se donacijama prikupila finanacijska sredstva za novo računalo i računalnu opremu za Udrugu “Prijateljstvo”. Cilj je ostvaren tako da će devedesetoro djece u udruzi  dobiti novo računalo. Alen Dado zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji utakmice, a posebno veteranima NK Feška i reprezentaciji svećenika čiji su igrači došli i iz udaljenjijih krajeva Hrvatske, kao i Općini Feričanci i volonterima udruge. Želja svih je da ova utakmica preraste u tradiciju.

Redakcijsko izvješće
Foto: Udruga Prijateljstvo

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit