Rekorderi na akcijama darivanja krvi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice organiziralo je tri akcije dobrovoljnog darivanja krvi i to u Đurđenovcu, Beljevini i Donjoj Motičini.

Akciji u Đurđenovcu odazvalo se 43 darivatelja, među kojima 8 darivateljica. Prvi puta krv je darovao Marin Flegar iz Našica. Rekorderi ove akcije su: Perica Tot, Ivan Abičić i Dragan Knežević iz Đurđenovca koji su krv darovali 84. put.

U Beljevini se akciji odazvalo 23 darivatelja, a krv je moglo darivati 22, među kojima 2 žene. Jubilarni darivatelj i rekorder u darivanju krvi u ovoj akciji bio je Krunoslav Šćetar iz Beljevine koji je krv darovao 115. put.

U Donjoj Motičini akciji je pristupilo 55 darivatelja, a krv je moglo darivati 49, među kojima 3 darivateljice. Jubilarni darivatelji su: Dražen Bošnjaković iz Seone koji je krv darovao 60. put, Alen Krištofik iz Našica krv je darovao 70. put, a Goran Jakšić iz Donje Motičine krv je darovao 75. put.  Rekorderi akcije su Vinko Kubinčan i Ivica Škarić koji su krv  darovali 127. put.

GD CK Našice čestita svim novim darivateljima, jubilarcima i rekorderima te im zahvaljuje na njihovoj dobroti.

Sljedeće akcije bit će povodom Dana Grada Našica i to u Crvenom križu Našice u utorak 7. lipnja od 8 do 15 sati te u Markovcu Našičkom u petak 10. lipnja od 17 do 20 sati.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit