Reakcija Sportske zajednice na izjave dogradonačelnika Vukšića

Facebook
Twitter
Pinterest
S obzirom na, kako su naveli, neargumentirane i proizvoljne izjave gospodina Slavka Vukšića o organizaciji Božićnog malonogometnog turnira, izrečene na sjednici gradskog poglavarstva, a objavljene u Dnevniku Radija Našice, danas se priopćenjem za javnost oglasila Sportska zajednica Grada Našica. U priopćenju se kaže: "Gospodina Vukšića podsjećamo (ako je zaboravio) da Božićni malonogometni turnir nema nikakav epitet nelegalnog već na našu sreću tradicionalnog legalnog turnira.

Sve ove godine generalni pokrovitelj je bio grad Našice, a organizaciju je provela Športska zajednica uz osobni doprinos športskih djelatnika njezinih članica. Kao član gradskog poglavarstva on bi to trebao znati. Također ga želimo upoznati da, za sustav 5+1 koji se igra na našem turniru, nije potrebna nikakva licenca. Što se tiče ne transparentnosti trošenja ostvarenih financijskih sredstava od turnira, kao i naknada osoba koje su uključene u organizaciju turnira, ističemo da je svake godine ostvaren pozitivan financijski učinak što je zasluga ljudi koji su radili na turniru. Ta su financijska sredstva korištena za rad i aktivnosti članica i same Športske zajednice, o čemu smo Gradskom poglavarstvu podnosili pisano izvješće. Sportska zajednica će i ove godine, uz generalno pokroviteljstvo grada Našica organizirati turnir i učiniti ga još uspješnijim i atraktivnijim. Gradskom poglavarstvu zahvaljujemo na povjerenju koje je imao, i ima, u Športsku zajednicu, kao krovnu organizaciju našičkog športa." Priopćenje potpisuju predsjednik i glavni tajnik Zajednice Josip Pavlus i Srećko Sobodić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit