Raspisan natječaj za stipendije studentima s područja Općine Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Donja Motičina, Željko Kovačević raspisao je 20. studenog 2020. godine natječaj za dodjelu 5 studentskih stipendija za akademsku godinu 2020./2021.  Stipendije se dodjeljuju iz sredstva Proračuna Općine Donja Motičina. Uvjeti za dodjelu stipendije su: državljanstvo Republike Hrvatske, prebivalište na području Općine Donja Motičina, status redovitog studenta, da student nije (osim iz opravdanog razloga) ponavljao godinu studija te da student ne prima stipendiju po nekoj drugoj osnovi. Bodovanje kandidata će se vršiti na temelju Odluke o stipendiranju studenata na području Općine Donja Motičina. Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija je 14 dana od dana objave natječaja.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit