Radovi na nadogradnji Vatrogasnog centra DVD-a Podgorač odvijaju se brže od planiranog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić te nadzorni inženjer Ivica Valenčak obišli su radove na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji Vatrogasnog centra DVD-a Podgorač. Predviđenim projektom planirano je uređenje Vatrogasnog centra Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač na način da će se rekonstruirati i dograditi garaža, spremište, uredi, toranj, učionica i sanitarni čvorovi. Na taj način vatrogasci će imati bolje uvjete rada i na bolji način će se zadovoljiti uvjeti sigurnosti stanovništva. Bitno je naglasiti da će i kulturno umjetnička društva, gospodarski subjekti, stanovnici Općine te ostale udruge moći koristiti uređen objekt za sastanke, zabave i druge aktivnosti u naselju. Načelnik Đanić istaknuo je da se radovi odvijaju brže od planiranog te je zadovoljan što će Općina Podgorač ovim projektom ostvariti jedan od najvećih projekata koji je realiziran povlačenjem financijskih sredstava iz Europske unije.

izvor: Općina Podgorač, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit