Radovi na mrtvačnici i rasvjeti u Nazorovoj ulici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima danas je obišao radove na mrtvačnici gradskog groblja te na postavljanju rasvjete u Nazorovoj ulici kao pristupnoj ulici našičkom groblju čime se uređuje taj dio grada. Što se tiče mrtvačnice, rekao je kako je to izuzetno zahtjevan projekt jer je mrtvačnica godinama stvarala probleme zbog prokišnjavanja i same funkcionalnosti krova koji je napravljen kao ravan krov. Ukupna vrijednost prve faze radova je 625 tisuća kuna, od toga je 300 tisuća kuna iz Ministarstva regionalnog razvoja i Europske unije, a ostatak sredstava su gradska sredstva. Postoje najave kako će se dobiti i neka dodatna sredstva. Osim radova na mrtvačnici, u tijeku je i postavljenje rasvjete u Nazorovoj ulici. Vrijednost je oko 300 tisuća kuna. U protekloj godini – podsjetio je gradonačelnik – proširen je dio ceste u Nazorovoj ulici i omogućen kvalitetniji pristup groblju, u što je uloženo 100 tisuća kuna. Očekuje se da će svi ovi aktulni radovi biti završeni za mjesec i pol do dva. Nakon toga slijedi natječaj za drugu fazu radova na mrtvačnici s obzirom da se radi o vrlo složenom projektu. Želja je da ovaj objekt bude adekvatan za one najteže obiteljske trenutke – rekao je gradonačelnik. Radove je obišao s direktorom “Našičkog parka” Hrvojem Žihom, voditeljem Odsjeka za investicije i prostorno uređenje Grada Našica Ivanom Majerom i nadzornim inženjerima spomenutih investicija Brankom Urbanom i Pavaom Habudom.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit