Radovi na dogradnji Doma zdravlja Našice uvelike traju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Radovi na dogradnji Doma zdravlja u Našicama, koji se provode u sklopu Projekta „Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko-baranjske županije“, u punom su jeku. Ugovorena vrijednost radova iznosi 4.461.000,00 kuna. Radovi uključuju dogradnju novih prostora za ordinacije opće medicine, ginekologije, medicine rada, psihologije, kao i prostor za potrebe edukacije te patronažne zdravstvene zaštite. Ovom investicijom Dom zdravlja Našice, ukupne površine 498,29 m2, dobit će nove, moderne prostore za prijem i liječenje pacijenata, a tomu će pridonijeti i nova medicinska oprema. Radi se o ultrazvučnoj opremi, kardiološko-pulmološkoj opremi, digitalnom ortopanu, stomatološkoj, ginekološkoj te opremi za fizikalnu medicinu. Predviđena i edukacija liječnika za dobivanje ovlaštenja za samostalno obavljanje ultrazvučne dijagnostike- za rad na UZV. Ovom investicijom na razini primarne zdravstvene zaštite omogućit će se više dijagnostičkih i terapeutskih postupaka te poboljšati uvjetiza potrebe pružatelja primarne zdravstvene zaštite čime će se povećati kvaliteta i broj usluga u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti na području Našica. Ukupno ulaganje u dogradnju i opremanje Doma zdravlja iznosi 7.639.943,49 kuna, a predviđeni završetak radova je kraj rujna ove godine.

izvor: OBŽ

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit