Radovi na cesti prema Čepinskim Martincima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Danas započinju radovi na sanaciji kolnika županijske ceste 4105 na dionici od raskrižja sa županijskom cestom broj 4106, to jest od odvojka za naselje Krndija do ulaza u Čepinske Martince iz smjera Podgorača, a radovi će trajati 6 radnih dana, odnosno do 22. ovog mjeseca. Zbog radova, na toj će dionici cesta biti zatvorena za sav promet, a promet će se odvijati obilazno prema postavljenoj signalizaciji privremene regulacije prometa. U slučaju lošeg vremena radovi će se produžiti, a privremena regulacija prometa – vertikalna signalizacija – bit će prekrivena kada se radovi ne budu izvodili. Dionica ceste bit će zatvorena samo za vrijeme radnog vremena, odnosno od 7 do 17 sati.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit