Radovan Beara jednoglasno izabran za predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine Općine Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je danas održana konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine Općine Podgorač. Za predsjednika je jednoglasno izabran Radovan Beara. Isto tako, za zamjenicu predsjednika izabrana je Evica Došen. Novi-stari predsjednik Radovan Beara zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i čestitao izabranim vijećnicima i svojoj zamjenici na uspjehu na izborima. Tom je prigodom rekao kako je dosadašnja suradnja s općinskim načelnikom Goranom Đanićem i Općinom Podgorač bila izvrsna i iskazao nadu da će i ubuduće dobro surađivati na dobrobit svih građana. U Vijeću srpske nacionalne manjine su i članovi: Aleksandar Oljača, Ljubomir Stambolija, Milorad Beronja, Vera Unfirer, Nedeljko Oljača, Đuro Ćeran, Nebojša Kovačević i Milan Mrvić. Općinski načelnik Goran Đanić, čestitajući Radovanu Beari i članovima Vijeća srpske nacionalne manjine Općine Podgorač, prokomentirao da su izbori i konstituirajuća sjednica prošla u tolerantnom ozračju. Dosadašnji zajednički rad bio je na zavidnoj razini – istaknuo je Đanić i dodao da će još boljom suradnjom nastojati riješiti socijalne i gospodarske te sve ostale zajedničke probleme koji će omogućiti ostanak mladih, razvoj općine, još tolerantnije ozračje i bolji suživot. Čestitku novoizabranima uputila je i zamjenica općinskog načelnika Ljiljana Grbić. Plan rada i financijski plan Vijeća srpske nacionalne manjine Općine Podgorač bit će doneseni na prvoj radnoj sjednici.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit