Radnici Natisa d.d. u štrajku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U “Natisu” d.d. Našice dio radnika i danas je proveo u štrajku. Razlog su neisplaćene plaće jer radnici nisu dobili plaću ni za mjesec listopad. Osim toga, kažu, poslodavac ne uplaćuje ni doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Od 120 zaposlenih, ne radi 80 radnika, ali svaki dan dolaze u tvrtku. Podsjećamo, novi vlasnik “Natisa” je Drvna industrija “Požgaj” no do direktora danas nismo uspjeli doći.

Prenio nam je samo da je zauzet pa tako nismo mogli ući ni u “Natisov” prostor. Bilo je najava kako bi danas trebale biti isplaćene zaostale plaće, navodno je jedna i isplaćena, no radnici su poručili da obećanjima ne vjeruju te da će nastaviti rad tek kad uplate vide na svojim računima. I oni, kažu, trebaju platiti režije i dočekati Božić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit