Radni sastanak gradonačelnika i direktora Hrvatskih voda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i v.d. pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Našica Davorin Dvoržak održali su danas terenski radni sastanak s direktorom Hrvatskih voda Željkom Kovačevićem i njegovim suradnicima: Miletom Kuncem, voditeljem službe za zaštitu od štetnog djelovanja vode, predstavnicima Vodno gospodarske ispostave Karašica – Vučica te predstavnicima licencirane tvrtke za obavljanje poslova redovne i preventivne obrane od poplave. Kako je istaknuo Željko Kovačević, prije nekoliko dana smo svjedočili ekstremnom događaju za koji nije dimenzioniran niti jedan sustav, tako da je prava sreća da nije bilo ljudskih žrtava. Praksa je da se nakon takvih situacija obiđe teren i utvrdi činjenično stanje te poduzmu najpotrebnije mjere, ne samo u gradu Našicama već i na širem našičkom području. Prema riječima gradonačelnika Kašube, jedinstveni zaključak je da će se u vrlo kratkom vremenskom roku krenuti u sanaciju i pojačano čišćenje kanala, a kako bi se ovaj problem trajno riješio potrebno je uz postojeću akumulaciju Lapovac II izgraditi još dvije, čija će igradnja krenuti uskoro.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit