Radionice Udruge osoba s invaliditetom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageUdruga osoba s invaliditetom Našice u prostorima Franjevačkog samostana Našice održava radionice za djecu i odrasle s posebnim potrebama. Voditeljica radionice, koja je i organizirala cijelu mrežu volontera, je prof. Nikolina Pavlović, a radionice su se već dosad pokazale vrlo zanimljivim, korisnim i poticajnim, i rado im se odaziva sve veći broj djece i odraslih s invaliditetom.

Organizatori ovim događanjima žele povećati stupanj socijalizacije djece s invaliditetom te ujedno ojačati društvenu svijest o potrebama osoba s invaliditetom. Radionice se održavaju ponedjeljkom od 17 sati, a želja je udruge i volontera u njih uključiti i djecu i odrasle iz obližnjih mjesta, koji nemaju kako doći do Našica pa će za taj plemeniti cilj od jeseni zatražiti kombi od Osnovne škole kralja Tomislava.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit