Radionica 3D modeliranja i printanja

Facebook
Twitter
Pinterest

Zajednica tehničke kulture Grada Našica, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije i Osnovnom školom Dore Pejačević Našice, u školi je danas organizirala edukaciju za nastavnike i učitelje kroz radionicu 3D modeliranja i printanja. Bila je to prigoda da kao budući mentori i voditelji takvih radionica, sudionici sve naučeno koriste u obrazovanju djece i mladih. Radionici je nazočilo 12 profesora i učitelja iz OŠ Dore Pejačević i SŠ Isidora Kršnjavog koji su stekli nova znanja u primjeni programa za projektiranje modela u 3D dimenzijama i zatim njegovo printanje u 3D tehnici. Svaki polaznik projektirao je jedan svoj izabrani model i zatim ga ispisao. Ujedno su polaznici upoznati s primjenom 3D tehnike u svim sferama današnje tehnike i tehnologije i njenim mogućnostima. Na kraju je tajnik ZTK zahvalio svima, pozvao ih da se uključe u rad Centra tehničke kulture i ZTK kako bi ova svoja stečena znanja i vještine prenijeli mladim naraštajima.

Na ovaj način Zajednica tehničke kulture obilježava 5 godina od osnivanja Centra tehničke kulture, a ujedno i 55 godina svog postojanja i rada. U ovoj godini Hrvatska zajednica tehničke kulture pa tako i županijska zajednica obilježavaju svojih 75 godina.

izvor: ZTK Grada Našica, foto: Anamarija Gajski

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit