Računalna prijevara, krađa, prometne…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osjrčko-baranjska navodi kako pprovedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo računalna prijevara. Mladić je krajem veljače fotografirao dobitni listić sportskog klađenja 18-godišnjeg hrvatskog državljanina te putem web stranice sportske kladionice dobitak isplatio na račun 20-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće. Nadalje, policija izvješćuje da je nepoznati počinitelj tijekom prijepodneva 6. ožujka ušao u crkvu u Belom Manastiru te provalio u četiri metalne posude, škrabice, iz koje je otuđio više od tisuću kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem.Što se tiče prometnih, u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, po jedna na području Đakova, Belog Manastira i Našica.

izvor:PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit